Jouw woning verkopen

Jouw adres, jouw woonplaats, jouw postcode
Beschikbaar

Jouw woning verkopen

Jouw adres, jouw woonplaats, jouw postcode

Omschrijving

Met al die jaren ervaring, weten we niet anders dan dat de huizenmarkt altijd in beweging is en continue verandert. 

Het aantal woningen, kopers en verkopers, de hoogte van de hypotheekrente, maar ook bijvoorbeeld de huidige energiekosten zijn belangrijke factoren die hierop van invloed zijn gebleken. Dit vraagt om de juiste aanpak op het juiste moment als het om de verkoop van je woning gaat. Je wilt immers de beste koper voor je woning? 

Omdat dit ons dagelijkse werk is, kunnen we je goed adviseren. Meedenkend, creatief en eerlijk, zonder de zaken mooier te maken dan ze zijn. Met oog voor de woning, behulp van een bouwkundig rapport en natuurlijk rekening houdende met je eigen wensen, zorgen we voor het optimale verkoopresultaat. Hoe? Dat vertellen we je graag in een vrijblijvend gesprek bij je thuis. Hierdoor leren we naast jou meteen je woning kennen en kunnen we je het beste, bij jouw situatie passende, verkoopadvies geven. 

Zie voor contactgegevens onze contact pagina.

Kenmerken

  • Status: Beschikbaar
  • Adres Spiekerweg 6
  • Postcode 7251 RA Vorden

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Wonen en Waarde, de op deze website getoonde gegevens op welke wijze dan ook te gebruiken en/ of te exploiteren. Het is slechts toegestaan om een hyperlink aan te brengen, indien daartoe voorafgaand door Wonen en Waarde schriftelijke toestemming is verleend.

Vergelijk plaatsingen

Vergelijken
Fokelies Jacobs
  • Fokelies Jacobs