Aankoop woning

Een huis kopen is het leukste, maar vaak ook het moeilijkste wat er is. Je staat immers op een punt om veel geld uit te geven, en waar begin je, waar moet je op letten en doe je het wel goed?

Vragen die we snappen en waarmee we je graag helpen. Meestal starten we met een intakegesprek om je woonwensen in kaart te brengen, en gaan we aan de hand daarvan de zoektocht starten. We gaan met je mee naar de bezichtigingen, adviseren je en gaan voor je onderhandelen om dat ene leuke huis voor je te bemachtigen.

Maar het kan ook zijn dat je al een leuk huis hebt gezien, maar niet weet hoe je verder moet. Neem ook dàn rustig contact met ons op, en wij helpen je vanaf híer verder tegen een aangepast tarief. Zo behoeden wij je voor de addertjes onder het gras en zorgen wij voor alle rompslomp om de koopakte heen. Zo hoef jij alleen nog maar te tekenen, en heb jij tijd om iedereen te vertellen hoe blij je met de aankoop van je nieuwe huis bent!

De woningen hieronder hebben we allemaal al naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers aangekocht! Geen opdrachtgever is hetzelfde, evenmin als de aanlooproute er naar toe en de woning die ze zoeken. Het blijft mensenwerk, maar met onze kennis en ervaring is het ook mogelijk om jouw nieuwe huis binnenkort aan deze onderstaande lijst toe te voegen.

Vergelijk plaatsingen

Vergelijken