Over ons​

Met ons enthousiasme, onze kennis en jarenlange ervaring in de woningmakelaardij, hebben we al veel woningen in Vorden en omgeving met succes voor opdrachtgevers mogen verkopen, aankopen of taxeren.

Na ervaring te hebben opgedaan bij grotere makelaarskantoren, hebben we in 2006 de bewuste keuze gemaakt om een kleinschalig kantoor te starten. Een kantoor waar naast de vanzelfsprekende professionaliteit, de persoonlijke aanpak en de betrokkenheid bij haar klanten belangrijke speerpunten zijn. We ‘raffelen’ niets af, maar nemen ruim de tijd voor onze klanten, of het nu om een verkoop of aankoop van een huis gaat, of om het verzorgen van een taxatierapport.

Tijd nemen voor onze opdrachtgevers vinden we belangrijk. Je staat immers op een punt een belangrijk besluit nemen, of je nu je huis wilt verkopen of een huis wilt kopen. Bij dit grote besluit horen vragen en vaak een persoonlijk verhaal. Dat verhaal leren we graag kennen om elkaar te begrijpen en je het vertrouwen te geven dat de verkoop of aankoop van je huis bij ons in goede handen is. En waar je zelf tijdens hele proces ongetwijfeld, en heel herkenbaar, de nodige spanning en emotie ervaart, voorzien we je van een eerlijk en helder advies en zorgen wij voor een goede afloop van het verhaal.

Al die verschillende woningen te mogen verkopen, aankopen of taxeren in deze mooie regio maakt ons werk zo leuk en blijvend uitdagend. En van de tevredenheid van al die verschillende opdrachtgevers worden we blij. Dat maakt dat we na 35 jaar woningmakelaardij nog steeds niet zijn uitgekeken op die dynamische huizenmarkt, en we iedere keer weer met veel enthousiasme aan een nieuwe opdracht beginnen.

ondertekening-fokelies-grijs-1024x410

NVM-makelaar en taxateur o.z.

Vergelijk plaatsingen

Vergelijken