Verkoop woning

Met al die jaren ervaring, weten we niet anders dan dat de huizenmarkt altijd in beweging is en continue verandert.

Het aantal woningen, kopers en verkopers, de hoogte van de hypotheekrente, maar ook bijvoorbeeld de huidige energiekosten zijn belangrijke factoren die hierop van invloed zijn gebleken. Dit vraagt om de juiste aanpak op het juiste moment als het om de verkoop van je woning gaat. Je wilt immers de beste koper voor je woning?

Omdat dit ons dagelijkse werk is, kunnen we je goed adviseren. Meedenkend, creatief en eerlijk, zonder de zaken mooier te maken dan ze zijn. Met oog voor de woning, behulp van een bouwkundig rapport èn natuurlijk rekening houdende met je eigen wensen, zorgen we voor het optimale verkoopresultaat. Hoe? Dat vertellen we je graag in een vrijblijvend gesprek bij je thuis. Hierdoor leren we naast jou meteen je woning kennen en kunnen we je het beste, bij jouw situatie passende, verkoopadvies geven. 

De woningen hieronder hebben we de afgelopen periode naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers verkocht! Geen woning is hetzelfde, evenmin als zijn verkopers, het hele verkoopproces of zijn nieuwe eigenaren. Het blijft mensenwerk, maar het eindresultaat is altijd tevreden en blije opdrachtgevers.

Vergelijk plaatsingen

Vergelijken
Zoeken
Prijsklasse Van Tot