Digitale restyling

Omdat je maar één keer de eerste indruk kunt maken, besteden we veel zorg aan de presentatie van je woning.

Mooie foto’s om je woning zo goed mogelijk te laten uitkomen, zonder zaken te verdoezelen of gebruik te maken van een enorme groothoeklens. Ook hier werkt een eerlijk verhaal weer het best, om teleurstelling bij kijkers te voorkomen. Maar soms kan het wel helpen, als we alvast het resultaat van een mogelijke modernisering of verbouwing kunnen laten zien.

En daarvoor gebruiken we een digitale restyling, waar we vast een muur laten doorbreken voor een open woonkeuken, of een woonkamer een meer eigentijdse aanblik geven. Niet, omdat wat je hebt niet goed genoeg is, maar omdat kijkers nu eenmaal wensen hebben en niet iedereen zich goed kan voorstellen hoe ‘dat’ dan gaat worden. Letterlijk het plaatje voor zich zien, heeft al menig koper over de streep getrokken. En een digitale restyling is een stuk eenvoudiger en goedkoper, dan wanneer je zelf met een hamer of verf in de weer zou moeten!

Omdat plaatjes meer zeggen dan woorden, zie je hieronder enkele succesvolle voorbeelden van voor en na digitale restyling.

Vergelijk plaatsingen

Vergelijken